-25%

Aquarion CaliVita ionizator i alkalizator vode

2.449,00 

Količina

Imate pitanje? Nazovite nas radnim danom od 09-20h: 098 138 1754

Brza i besplatna dostava Dostava 1-2 radna dana. Otoci 1-3 radna dana. Besplatno iznad 45€, manje narudžbe 4€.

Sigurno plaćanje Platite pouzećem po primitku ili putem internet/mobilnog bankarstva.

SKU: CE0003 Kategorija:

  Opis

  CaliVita Aquarion je uređaj najnovije generacije za alkaliziranje vode. Proizvodi filtriranu alkalnu, ioniziranu, aktivnu vodu. Voda koja je oslobođena teških metala, klora i kemikalija, vodu bogatu kisikom, koja lakše prodire u naše stanice te takva alkalna voda ima antioksidativna svojstva.

  Njegova najveća prednost je mogućnost uklanjanja slobodnih radikala. Uzimanjem alkalizirane vode možemo vrlo uspješno suzbiti kiselost organizma.
  Vanjskom uporabom zakiseljene vode možemo tretirati kožne promjene kao i velik broj različitih bolesti. Vrlo je važno spomenuti da uređaj osim same ionizacije proizvodi vodu za piće koja pomaže u zaštiti i ponovnom uspostavljanju zdravlja.

  Alkalna voda je naziv koji se koristi kako bi se opisala idealna voda za piće koju pruža priroda.
  Činjenica koju smo naučili još u osnovnoj školi jest da voda čini čak 70% našeg tijela. Ta voda mora se obnoviti svakih pet do deset dana.
  Uz kisik, voda je jedan od najvažnijih elementa na zemlji za održavanje života. Za sve što tijelo čini potrebna mu je voda. Voda izgrađuje, regulira, prenosi, čisti i pomaže hraniti svaki pojedini dio tijela. Kvaliteta vode koju pijemo može značajno utjecati na naše zdravlje i upravo zato od životne je važnosti piti samo najčišću i najkvalitetniju vodu.

  Redovito pijenje Alkalne ionizirane vode:

  • poboljšava hidrataciju stanica te ubrzava izlučivanje toksina iz organizma
  • smanjuje se suvišna količina kolesterola u krvi
  • pomaže tijelu da uspostavi idealnu težinu
  • sportašima i rekreativcima pospješuje apsorpciju kisika u krvi te se ubrzava i skraćuje vrijeme oporavaka poslije povećane tjelesne aktivnosti
  • pomaže u regulaciji razine šečera u krvi
  • regulira krvni tlak te ga dovodi u ravnotežu
  • rješavamo se osjećaja umora, premorenosti i pospanosti
  • zaustavlja napredovanje bolesti i usporava proces starenja

   

  Kod Aquariona voda prvo prolazi kroz mehanički filter koji odvaja veće nečistoće. Uređaj ima unutarnji filter debljine 0,01 µm koji iz vode uklanja viruse i bakterije. Osim toga prisutni mineral turmalin zbog svojih jedinstvenih značajki obogaćuje vodu ionima. Nakon filtracije slijedi ionizacija i alkaliziranje vode, koja se odvija u titan/platinastoj posudi između dvije elektrode. Elektrode i unutrašnji dio posude odvojeni su posebnom membranom.
  Uređaj možemo sami podesiti i na taj način odrediti želimo li alkaliziranu ili zakiseljenu vodu, koju tada možemo koristiti u različite svrhe.

  Biostone filter

  U Aquarionu se nalazi najsuvremeniji filter za filtriranje vode, Bio-stone filter. Bio-stone filter je patentiran tako da ima pore koje su 1000 puta manje od bakterija i 100 puta manje od virusa, uklanja klor, organske spojeve, teške metale, pesticide i druge nečistoće koje razni filteri na tržištu ne mogu, s time da ne mijenja okus i miris vode.

  Bio-stone filter je 0.01 mikronski filter. To je višefazni filter od netkanih vlakana s aktivnim ugljenom, slojem kuglica koraljnog kalcija i slojem poludragog kamena Turmalina. Turmalin je jedini mineral na svijetu koji prirodno emitira infracrvene valove, ujedno smanjuje površinsku napetost vode. Bio-stone filter vraća u vodu za zdravlje neophodne minerale: kalcij, magnezij i kalij.

  Aquarion je patentiran tako da se sam čisti i u njemu se ne nakupljaju nečistoće. Savršeno čista voda iz Aquariona rezultat je višestrukog filtriranja, dekloriranja i električne separacije vode, gdje se voda dijeli na alkalnu ioniziranu i kiselu vodu. Ujedno postoji opcija gdje možete dobiti samo profiltriranu čistu vodu bez električne separacije.

  Alkalna ionizirana voda ima detoksikacijska svojstva i ljekovito djelovanje, jer utječe na održavanje optimalne pH vrijednosti tjelesnih tekućina, što je osnovni preduvjet očuvanja zdravlja stanica, tkiva i organa. Kisela voda koju ovaj uređaj proizvodi vrlo je dobra za našu kožu, za dezinfekciju raznih površina i zalijevanje biljaka.


  NAČINI PLAĆANJA:

  Maestro Zagrebačke banke – do 12 rata bez kamata (uz lepezu)
  Kreditne kartice Visa i MasterCard Zagrebačke banke na 12 mj. bez kamata
  Amexdo 6 rata bez kamata (do 60 rata – potrošački kredit)

  Garancija na uređaj – 12 mjeseci.
  Filter se vrlo jednostavno mijenja nakon 5000 litara (indikator).
  Jednostavno spajanje na slavinu. (U paketu se nalaze kompletna uputstva te DVD sa primjerima). Postoji mogućnost i naše montaže.

  Recenzije

  Još nema recenzija

  Ostavi recenziju
  Trenutno ne prihvaćamo nove recenzije